Die ontstaan en ontwikkeling van die Veelpartykonferensie van SWA-Namibie : 1983-1985 - Wenhold, S. C. M.(Susara Carolina Miriam) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.