Die ontwikkeling en implementering van 'n standaardkostestelsel vir kostebeheerdoeleindes van boereskema-konstruksieprojekte - Visser, P. V.(Petrus Venter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.