Die ontwikkeling van geloofsvolwassenheid binne koinoniaverbande gedurende die adolessente fase - Erasmus, Riaan,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.