Die outomatisering van 'n voorkonstruksiebestuurstelsel vir die bestuur van vervoeringenieursweseprojekte - Malan, A. du T.(Antonie du Toit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.