Die produksie van koroglyne met 'n hoe graanproteieninhoud uit 'n amfiploied van Triticum dicoccoides X Secale cereale, en : Die produksie van 'n telosoomreeks in durumkoring uit die `Chinese Spring' telosoomreeks - Du Plessis, Charlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Twee uit drie werkstukke goedgekeur ter gedeeltelike voldoening aan die vereistes vir die graad Magister in Natuurwetenskappe.