Die regse politieke partye en die hervormingsproses in Suid-Afrika : 1982-1989 - Olivier, Annatjie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.