Die rol van die Duitsers in die interne politiek van Suidwes-Afrika, 1926 tot 1939 - Wittmann, Rudolf Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.