Die rol van die ouer in geslagsvoorligting binne 'n Christelike konteks - Heyneman, Mauritz Herman Otto (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.