Die rol van vroue in ontwikkeling : 'n perspektief vir Namibia [i.e. Namibie] - Keyter, Charlotte(Maria Charlotte) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. in Huishoudkunde] -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.