Die ruimtelike patrone en beinvloedende omgewingsfaktore van kanker in Kaapstad - Haldenwang, B. B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.