Die Sastech bestuursinligtingstelsel : 'n verkennende studie wat lei tot 'n konseptuele totale stelsel - Botha, Jacques Paul (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEng)--Universiteit van Stellenbosch, 1991.