Die verband tussen die boom en heilige plekke in die aartsvaderverhale - Grobbelaar, Frederik Russouw,1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.