Die verband tussen die selfkonsep en die skolastiese prestasies van 'n groep laerskoolleerlinge - Turck, Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.