Die verband tussen seksuele molestering en demoniese bindinge : 'n pastorale ondersoek - Hamman, Jaco J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.