Die verband tussen vaderidentifikasie en die geslagsrolontwikkeling van laat adolessente seuns - Dixon, Mindah Esther (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.