Die verbod op die verlening van geldelike bystand deur 'n maatskappy by die verkryging van sy aandele - Brincker, Emil (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (LL. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.