Die voorkoms en hantering van sataisme [i.e. satanisme] en okkultisme in Suid-Afrika, met verwysing na die Nederduitse Gereformeerde Kerk sedert 1970 - Pretorius, H. C.(Hendrik Christiaan),1941- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.