Die voorkoms van sielkundige probleme by kinders wat verstandelik gestremd is en die invloed van gesinsfunksionering op die probleme - Veldman, Michele (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.