Die voorspelling van akademiese sukses : ontwikkeling van 'n voorspellingsformule deur middel van logistiese regressie-ontleding - Markwood, Ernest (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.