Dimensionele verskille in die kraniofasiale morfologie by gevalle van onderskeidelik vlak en diep mandibulere antegoniale kepe - Lambrechts, A. H. D.(Amos Hendrik Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.