Dispersiewe kleie, faktore wat dit beinvloed en die gebruik daarvan in gronddamme - Du Toit, L.(Lisinda) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.