Dr. A.J. van der Merwe : 'n biografiese oorsig oor sy lewe en werk - Lategan, Floris du Toit,1966- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.