Enkele lewensbeskoulike perspektiewe op die skool as opvoedingsinrigting : 'n studie in die fundamentele opvoedkunde - Jacobs, James Higgo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.