Enkele persoonlikheidstrekke van 'n groep jong volwassenes uit verskillende gesinstrukture - Du Toit, Joana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.