Evaluering van die voorsiening en benutting van oop ruimtes by laekostebehuising - Beukes, Pieter Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.