Evaluering van gars as voedingsbron in varkdiete in die winterreenstreek - Olckers, R. C.(Renier Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.