Fred Bervoets en ekspressionistiese tendense in die visuele kuns - Redelinghuys, Sara Michéle,1963-2002 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.