Gebed en die Anglo-Boereoorlog, 1899-1902 : 'n ekklesiologiese ondersoek na die gebedspraktyk onder die Suid-Afrikaanse burgers ten tye van die oorlog, met spesifieke verwysing na gebedsinvloede vanuit die Kaapkolonie, voor en tydens die oorlog - De Wit, E. A.(Eben Alexander),1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.