Geldigheid van die Junior Aanlegtoetse (JAT) vir die voorspelling van sukses en die plasing van standerd 6 leerlinge in beroepsgerigte vakke aan 'n spesiale skool - Leysens, Lyzette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.