Genetiese polimorfisme in die Suid-Afrikaanse kiemplasmaversameling van verboude patats, Ipomoea batatas (L.) Lam. - Bester, Cecilia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis bestaan uit 2 artikels.