Getalbegrip en rekenstrategiee by sewe- tot negejarige leeringe : 'n gevallestudie - Van der Merwe, Delene Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.