God se deernis met die weerloses van Sy volk : 'n kritiese ondersoek na 'n spesifieke dimensie van die Godsverkondiging in die Ou Testament - Goliath, August Christian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1991.