Interpersoonlike konflikhantering : ontwikkeling en evaluering van 'n opleidingsprogram - De Clerk, Martha Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.