Kritiek en betekenis : 'n ondersoek van raamprosedures in literere kritiek met besondere verwysing na voorbeelde uit die Afrikaanse poesiekritiek - Hattingh, Marion (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.