Kurrikulumontwikkeling in suidelike Afrika met spesiale verwysing na Zambie, Zimbabwe, Mosambiek en Lesotho - Agenbacht, S. J.(Susanne Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.