Maatskaplikewerk-beraad met jong kinders in egskeidingsituasies met fokus op speeltegnieke - Van der Merwe, Mariette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.