Medium digtheid groepbehuising : 'n oplossing vir stedelike sprei - Lategan, S. C.(Sarah Carina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A. in Stads- en Steekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.