n Bedryfsielkundige ondersoek na die verband tussen die magsmotief, leierskapstyl en bestuursdoeltreffendheid - Maritz, Daniel Retief (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.