n Bestudering van die fitotoksiese eienskappe van koringstrooi en die invloed daarvan op die opkoms, vegetatiewe ontwikkeling en opbrengs van koring (Triticum aestivum) - Raath, Neville Clifford (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.