n Diagnostiese vergelyking van die selfkonsep van die kinderhuiskind en die selfkonsep van die ouerhuiskind - Conradie, Franci (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.