n Funksioneringsmodel vir onderwysmediadienste binne onderrigontwikkelingseenhede aan Suid-Afrikaanse universiteite - Oosthuizen, S. J. P.(Stephanus Johannes Paulus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.