n Geslagsendokrinologiese ondersoek na die seisoenaliteit van ramme van vyf verskillende skaap- en bokrasse - Visser, Johan H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.