n Kerkhistoriese ondersoek van die Amerikaanse herlewingsprediker Charles Finney en sy invloed op die Nederduitse Gereformeerde Kerk met besondere verwysing na die 1860-1861 herlewing - Britz, Christiaan Frederick,1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.