n Kerkregtelike ondersoek na die funksionering van die Algemene Sinode van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Nel, Miriam,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.