n Kognitiewe profielstudie van hemisferiese spesialisasie en dissonansie : 'n ortopedagogiese fundering - Naude, Louis Barend (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.