n Kundige stelselbenadering vir die toepassing van omgewingsingenieurswese vir produkte van hoe betroubaarheid - Roux, Gerhardus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.