n Ondersoek na die daarstelling van 'n voorraadboubeleid vir die biblioteekdiens van die Universiteit van Stellenbosch - Graf Eckbrecht Von Durckheim, Maximilian Eberhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.