n Ondersoek na die effektiwiteit van verskeie algoritmes vir die simulasie van IMPATT-diodes - Conradie, G.(Gerrit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.