n Ondersoek na die identifisering van begaafdheid by leerlinge in primere skole wat onder die Kaaplandse onderwysdepartment ressorteer, met besondere verwysing na die problematiek rondom 'n operasionele definisie en die gevolglike invloed hiervan op die identifiseringsproses - De Bruyn, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van stellenbosch, 1991.