n Ondersoek na die invloed van die proses van verstedeliking op die blanke bevolking van Suid Afrika en die uitdagings wat dit aan die bediening van die Nederduits Gereformeerde Kerk stel - Krüger, C. J. H.(Casper Jan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.